Galerie Boeddha is al 35 jaar actief en staat bekend om haar unieke Boeddhabeelden en Zilveren Sieraden. Unieke beelden die afkomstig zijn uit landen als Tibet, Nepal, Birma, Indonesië, Sri Lanka, Cambodja, Vietnam en India.

De eigenaren bezochten ruim 35 jaar geleden het Aziatische continent en raakten geïnspireerd door de levenswijze van de boeddhisten en de Aziatische cultuur. Zij zagen hoe de mensen daar onder barre omstandigheden toch gelukkig konden zijn. Zij besloten om direct samen te werken met de lokale bevolking en begonnen unieke stukken naar Nederland te importeren. Na deze unieke ervaring beleefd te mogen hebben op dit Aziatische continent, besloten zij, om zich te richten op een boeddhistische levenswijze.

Ondertussen breidde de zaak verder uit, met zilveren sieraden in combinatie met edelstenen. Deze zijn door de lokale bevolking gesmeed. Hierdoor ontstond een product waar Galerie Boeddha om bekend staat. In de Galerie aan de Korte Poten 22 in Den Haag kunt u de producten voelen, zien en ervaren. 

zilveren ring
zilveren sieraad met
turqouise Edelsteen
Houten boeddha's

onze producten zijn handgemaakt en komen uit verschillende landen. 

Respect & Service staat bij ons voorop!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van onze nieuwe collectie, ontvang persoonlijke aanbiedingen en kortingen per e-mail